Gevulde paprika’s
Imprimer / Afdrukken / Print
Gevulde paprika's
Moeilijkheidsgraad: voor keukenprins(ess)en
Temps de préparation / Voorbereidingstijd / Preparation time 10 minuten
Temps de cuisson / Koken tijd / Cooking time 20 minuten
Temps total / Totaal tijd / Total time 30 minuten
Portions / Porties 4
Ingrédients / Ingrediënten / Ingredients
- 4 Paprika's
- 200 gr Rijst of couscous
- 100 gr Walnoten
- 100 gr Zondedroogde tomaten
- 50 gr Olijven
- Tomatenpulp uit blik of van 4 tomaten
- Groentenbouillon zie de bouillon recept
- 1 Ajuin
- 2 Teentjes Knoflook
- 1 eetlepen Basilicum van het veld!
- 1 eetlepen Oregano van het veld!
- 0.5 liter Water
- Peper, zout, olijfoli
Instructions / Instructies
-
Snijd de ui en de knoflook in stukjes en fruit ze kort met wat olijfolie in een diepe kookpot.
-
Voeg de rijst of couscous toe en overgiet met het water. Voeg bouillon toe en laat koken tot de rijst of couscous gaar is.
-
Snijd het hoedje van de paprika's en haal de zaadjes en zaadlijnen eruit.
-
Snijd de zongedroogde tomaatjes, olijven en walnoten in stukken en meng ze met de rijst of couscous, het tomatenvlees en de kruiden.
-
Vul hiermee de paprika's. Zet de hoedjes terug op de paprika's , wikkel ze in een beetje aluminiumfolie en leg 20 minuten op de barbecue (of 15 minuten in de oven). Draai af en toe om.
- 48u van bio stadslandbouw
- Aan de kriekenfeest!
- Aardappelen dag ! Augustus 2017
- Agroecology in Action
- Boerin vakanties !
- Breng je vrienden op de hoogte!
- Brussel Mileufestival 2016
- Claim The Climate December 12 2018!
- Demosthenes Sagal recepten zijn nu op de website!
- Deze zomer geeft de levende bodem alle mijn inspanningen terug!
- Een nieuwe serre op het veld!
- Gelukkige moment op het veld
- Groenten bij Babelmet!
- Informatieavond maandag 20 juni: Groenten geproduceerd in Brussel te kopen!
- La Grange en Ville – De Stadsschuur in het nieuws
- Lacto-gefermenteerde kimchi koken workshop
- Landbouw planning dagen!
- Onze mandjes te Schaarbeek!
- Open deuren: dank aan de gemotiveerde inwoners!
- Organische certificatie !
- Prettige nieuwe jaar, vol groenten!
- Prettige vakanties aan de leerlingen van de Steinerschool Brussel!
- Refresh Brussels – La cantine de quartier engagée
- Stilte – Maar echt veel winter werk!
- Tomaten zijn steeds mooi in september !
- Veggie BBQ te Vorst op 2de juli 2016
- We zijn op de kriekenfeest te Schaerbeek op 24 Juni!
- We zijn verhuist naar “Les Terres d’Ici” !
- Zaterdag op het Groen en Blauw Huis
- Zelf Pluk !!
Reacties zijn uitgeschakeld voor deze post