Navet Golden Ball Caramelisé
Imprimer / Afdrukken / Print
Navet Golden Ball Caramelisé
Beaucoup de douceur, un plat rond en bouche qui ne sera pas un navet pour vos convives!
Temps de préparation / Voorbereidingstijd / Preparation time 10 minuten
Temps de cuisson / Koken tijd / Cooking time 8 minuten
Temps total / Totaal tijd / Total time 18 minuten
Portions / Porties 2
Ingrédients / Ingrediënten / Ingredients
- 1 Navet Golden Ball
- 1 gros Oignon ou 5 oignons botte
- 5 branches de Thym frais
- 50 gr de beurre ou plus ou moins suivant le goût
- 4 c. à café de miel à dosé également suivant le goût
- 2 pincées de sel
Instructions / Instructies
-
Peller et couper le navet golden ball en petit cubes (1cm³ par exemple)
-
Peller et émincer l'oignon finement
-
Mettre beaucoup de beurre dans une poêle et faire revenir le navet et l'oignon avec les branches de thym. Astuce: frotter les branches de thyms contre le navet et l'oignon pour bien libérer l'arôme avant de commencer à cuire.
-
Laisser fristouiller le tout en touillant de temps en temps. Piquer avec une fourchette: lorsqu'elle s'enfonce dans le navet facilement et que les oignons sont bien caramélisés, ajouter du miel et un peu de sel. Bien touiller et servir directement.
- 48u van bio stadslandbouw
- Aan de kriekenfeest!
- Aardappelen dag ! Augustus 2017
- Agroecology in Action
- Boerin vakanties !
- Breng je vrienden op de hoogte!
- Brussel Mileufestival 2016
- Claim The Climate December 12 2018!
- Demosthenes Sagal recepten zijn nu op de website!
- Deze zomer geeft de levende bodem alle mijn inspanningen terug!
- Een nieuwe serre op het veld!
- Gelukkige moment op het veld
- Groenten bij Babelmet!
- Informatieavond maandag 20 juni: Groenten geproduceerd in Brussel te kopen!
- La Grange en Ville – De Stadsschuur in het nieuws
- Lacto-gefermenteerde kimchi koken workshop
- Landbouw planning dagen!
- Onze mandjes te Schaarbeek!
- Open deuren: dank aan de gemotiveerde inwoners!
- Organische certificatie !
- Prettige nieuwe jaar, vol groenten!
- Prettige vakanties aan de leerlingen van de Steinerschool Brussel!
- Refresh Brussels – La cantine de quartier engagée
- Stilte – Maar echt veel winter werk!
- Tomaten zijn steeds mooi in september !
- Veggie BBQ te Vorst op 2de juli 2016
- We zijn op de kriekenfeest te Schaerbeek op 24 Juni!
- We zijn verhuist naar “Les Terres d’Ici” !
- Zaterdag op het Groen en Blauw Huis
- Zelf Pluk !!
Laat een reactie achter