Koolrabi met Appel
Imprimer / Afdrukken / Print
Koolrabi met Appel
De simple snack van het einde van de namiddag, met een lekkere cinamon thee !
Temps de préparation / Voorbereidingstijd / Preparation time 5 minutes
Temps de cuisson / Koken tijd / Cooking time 5 minutes
Temps total / Totaal tijd / Total time 10 minutes
Portions / Porties 2
Ingrédients / Ingrediënten / Ingredients
- 1 Koolrabi
- 1 Appels
- 30 gr Gezouten boter
Instructions / Instructies
-
Snij een koolrabi in kleine stukjes (5 mm dik, 2 cm breed) en doe hetzelfde met een appel .
-
Doe (gezouten) boter in een pan. Bak de stukjes appel en koolrabi langs beide kanten goudbruin. vuur uit, beetje peper en zout erover. puur en lekker!
- Aardappel-champignonschotel met filodeeg
- Bettes Thai au Riz Lentillé
- Bietenhummus
- Bouillon de Légumes
- Brownies met Rode Biet
- Carpaccio de Bettraves Chiogga
- Chaussons aux Epinards
- Chou Chinois Farci Epicé
- Chou kale à l’indienne
- Crumble van Rabarber en Rode vruchten
- Curry de Chou-Fleur au yaourt
- Fallafel
- Gaspacho de poivrons grillés
- Gaspacho de radis et velouté de fanes
- Gevulde paprika’s
- Gratin d’Aubergines Mozzarella
- Groentetaart
- Koolrabi met Appel
- Navet Golden Ball Caramelisé
- Pesto de cardes de Chou Kale
- Pesto de Fanes de Fenouil
- Pompoen-paprika Curry
- Pompoenlasagne a la Ricotta
- Pompoenlasagne winterwarmte
- Pompoenragout met polenta
- Pompoenstoofpotje
- Poulet au Concombre
- Purée de Chou Rave au Persil
- Roomsoep van Koolrabi
- Salade de Boeuf Thai
- Salade de Fenouil aux Agrumes
- Snijbiet met aardappelen, een Kroatisch recept Blitva
- Soupe de Choux de Bruxelles au Châtaignes [Goethe]
- Soupe de Cresson
- Soupe de fanes de carottes
- Soupe Toscane au Chou Kale
- Steak Végétal
- Uientaartjes
- Velouté tout orange d’automne
- Warme salade met aardse groenten
- Worst met Venkelstoemp
Leave a Comment